Onze Jan van Sprundel,Wilma van Oers, Astrid Linskens en Marcus van Amen organiseerden vrijdag 21 oktober weer het jaarlijks tennis- en padeltournooi voor het goede doel. Opnieuw kozen zij en uiteraard alle leden van Tennis & Padelvereniging Roosendaal Bart en Tijn als goede doel en daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

De weergoden zorgen er voor aanvang voor dat de gravelbanen niet besproeid hoefden te worden, maar op dat moment waren alle deelnemers in de kantine voor de opening, dus dat mocht de pret niet drukken. Toen de eerste wedstrijden aanvingen, scheen het zonnetje al weer en waren de eerste voortekenen er al dat het een prachtige dag ging worden!

Onder het toeziend ‘wedstrijdleiding-oog’ van het organisatiecomite werden vervolgens in een strak tempo de tennis- en padelwedstrijden gespeeld. Op sommig banen werd er fel gestreden om de winst, maar overal stond de gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid voor het goede doel voorop! Gedurende de hele dag werden er ook lootjes verkocht, want er was ook bij verschillende ondernemers gevraagd om prijzen ter beschikking te stellen voor een loterij.

In de middag kwam een delegatie van Team Bart en Tijn alle deelnemers supporteren. Dankzij dit soort acties mag dit team, namens iedereen die meedoet aan bijvoorbeeld dit tournooi, tijdens de jaarlijkse Stofwisseltour steevast hele mooie en ook hoge bedragen overhandigen.

Tegen 16:00 uur waren de wedstrijden ten einde en nam Astrid het woorden om via trekking de prijzen van de loterij bekend te maken. Er waren hele mooie en vooral ook veel prijzen te vergeven en veel aanwezigen gingen dan ook naar huis met meer dan alleen een goed gevoel om iets aan de strijd tegen stofwisselingsziekten bijgedragen te hebben.

Na de loterij kwam het moment om de opbrengst bekend te maken. Ook Bart en Tijn waren met hun begeleiders naar TPV Roosendaal gekomen om dat moment mee te maken. Een voor een werden de getallen op de cheque door Jan bekend gemaakt en er klonk een lang en luid applaus toen bleek dat alle deelnemers en donateurs maar liefst € 2155,= bij elkaar gebracht hadden.

Jan, Wilma, Astrid, Marcus TPV Roosendaal, de mensen van de catering, Kim die de hele dag ook geweldig geholpen heeft en vanzelfsprekend alle deelnemers, donateurs, sponsoren, supporters en iedereen die we misschien nu vergeten: Wat een mooie dag, wat een mooi evenement, wat een mooie opbrengst. Het brengt ons stapje voor stapje dichterbij een wereld waar geen kinderen meer hoeven te overlijden aan Stofwisselingsziekten!

 

Geef een reactie

Nog geen reacties