My heading is awesome

Nostalgische kermis

Nostalgische kermis 2023

Ook dit jaar zal er in Roosendaal weer een voorjaarskermis worden georganiseerd. Van woensdag 5 tot en met (2e Paasdag) 10 april zullen in de binnenstad van Roosendaal weer een aantal nostalgische attracties te zien en te beleven zijn.

Na het succes van vorig jaar heeft Gemeente Roosendaal Team Bart en Tijn gevraagd of wij op deze kermis weer een attractie aan ons goede doel willen verbinden. Natuurlijk willen we dat! 

Wij zullen opnieuw de bezoekers van de attractie ‘Hell on Wheels’ ontvangen en begeleiden en aandacht vragen voor stofwisselingsziekten. De strijd is immers nog niet gestreden…. 

Kun je de kermis niet bezoeken of is de attractie voor jou net iets te spannend, maar wil je wel helpen om stofwisselingsziekten de wereld uit te helpen, dan kun je met onderstaande donatie-knop of het scannen van de QR-Code jouw donatie overmaken. 

De knop en QR-code leiden je via de Rabobank naar jouw eigen bankomgeving, waarin je zult zien dat jouw donatie naar de rekening van de MontVenToppers gaat en je vanzelfsprekend zelf het bedrag kunt kiezen wat je wilt doneren.

Hoe klein het bedrag ook, we zijn blij met elke donatie en echt elke cent gaat naar het goede doel!

Nostalgische kermis 2022

Na twee jaar afwezigheid door de Corona-maatregelen, organiseerde de Gemeente Roosendaal in 2022 weer de nostalgische kermis: Een kermis met attracties die je niet meer op elke kermis tegen komt, maar die bij heel veel mensen herinneringen oproepen naar de tijd dat ze zelf als kind naar de kermis gingen. 

Samen met  Team Ride4Dex  mocht Team Bart en Tijn van de gemeente de kaartverkoop en begeleiding van het publiek organiseren, uiteraard met de steun van de crew van de attractie ‘Hell on Wheels’. De opbrengst van de kaartverkoop mocht naar de strijd tegen stofwisselingsziekten en de gemeente maakte er een mooie uitdaging voor ons van door toe te zeggen dat zij de opbrengst zouden verdubbelen. 

Met een groot team pakten we deze uitdaging aan en van vrijdag- tot woensdagavond liepen er maar weinig bezoekers van de kermis voorbij zonder een kaartje te kopen of even een donatie af te tikken op ons mobiele pinapparaat. Als het mocht werden er ook bezoekjes aan de terrassen en kroegen gebracht om kaartjes te slijten of te vragen of mensen ons doel wilden steunen.

Alle bezoekers steunden massaal, het was hartverwarmend om te zien hoe de kaartverloop liep en de centenventen van de MontVenToppers zagen de pinautomaat elke dag warm lopen. Op woensdagavond 20:00 uur zou de opbrengst bekend gemaakt worden. We weten niet of de wethouder schrok toen wij aangaven hoeveel centjes er opgehaald waren, maar zoals toegezegd werd onze opbrengst verdubbeld. Team Ride4Dex en Team Bart en Tijn maakten samen met wethouder Lok en kermismeester Corné Kriessels onder luid applaus en gejuich van het aanwezige publiek en alle teamleden de geweldige opbrengst van € 14,630,= bekend.