My heading is awesome

Ride4Kids

In 2023 gaat Team Bart en Tijn een nieuwe uitdaging aan: We gaan in september deelnemen aan Ride4Kids in de Pyreneeën.

De Ride4Kids Pyreneeën Challenge is de ultieme meerdaagse uitdaging tegen kinderen met metabole ziekten (stofwisselingsziekten). Alle ingezamelde gelden van zowel de Stofwisseltour als de Pyreneeën-challenge komen ten goede aan onderzoek naar oorzaken en behandelingen van metabole ziekten. 

De 12e editie is van woensdag 13 september tot en met vrijdag 15 september 2023. In deze drie dagen fietsen, hardlopen, wandelen of ‘gravellen’ de deelnemers 3 mooie etappes met bekende reuzen uit de Pyreneeën. In 2023 staan de Col de Soulor, de Aubisque, de Luz Ardiden en de Col du Tourmalet op het menu. Dat dit beslist geen ‘pukkeltjes’ zijn is op onderstaand hoogteprofiel te zien:

Wij hebben er erg veel zin in om aan deze uitdaging mee te doen en zo weer ons steentje bij te dragen. De kosten van onze deelname en de reis- en verblijfkosten zijn uiteraard voor de leden van het team zelf. Alle centjes die gedoneerd worden of als opbrengst uit de acties die we gaan houden overblijven, gaan 1-op-1 naar dit goede doel!