Veel Montventoppers fietsen in Team Bart & Tijn mee met de Stofwisseltour en helpen met mee met het doel van het team. Ook die club van mensen met het hart op de goede plek krijgt steeds meer belangstelling voor de goede dingen die zij doen en is blij dat steeds meer mensen zich bij hen aan willen sluiten.

Na de Montventopper-actie ‘Staptober: Een rolstoelbus voor Nanne‘ sloten Martijn en Sandra, de ouders van Nanne, zich aan en kregen zo het verhaal van Bart en Tijn mee. Martijn besloot een fiets aan te schaffen, zich als doel voor dit jaar het uitfietsen van de Stofwisseltour te stellen en is daarvoor in zijn vrije avonduren hard aan het trainen. Sandra heeft aangegeven in het Bart & Tijn-supportteam haar bijdrage te leveren. Mooi en fijn dat iedereen zo betrokken is en mee wil helpen!

Maar Martijn had nog meer plannen. Hij benaderde zijn werkgever Ballast Nedam Industriebouw met de vraag of zij iets willen betekenen en daar komt nu al iets heel moois uit voort. Ook Ballast Nedam steekt Team Bart & Tijn de helpende hand toe en rust alle teamleden die de Stofwisseltour op zaterdag 26 juni 2021 starten vanuit Zeist uit met een hele mooie en voor fietsers superhandige tas om al hun fietsspullen dat weekend in mee te nemen:

Dankjewel Ballast Nedam voor jullie steun, deze tassen gaan zeker goed van pas komen! Fijn dat we daarnaast samen in gesprek gaan wat we eventueel nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Op naar een mooie samenwerking!

Geef een reactie

Nog geen reacties