Laatste update: 27 mei 2024 21:45 uur:

Aantal dagen onderweg     :              6
Afgelegde kilometers          :         481              – dat is van Roosendaal naar Chalons-en-Champagne in Frankrijk
Gesponsorde kilometers   :       1649              – dat is van Roosendaal naar Saint-Jean-Le-Vieux in Zuid-Frankrijk (we naderen de Spaanse grens!)
Gedoneerd aan Ride4Kids:  € 3297,=

Henk Kuijpers en Cor van Nispen uit Roosendaal gaan vanaf 22 mei van Roosendaal naar Santiago de Compostela fietsen. Dat is vanuit Roosendaal ongeveer 2400 kilometer fietsen, dus de mannen gaan maar liefst 4800 kilometer wegtrappen. Een mega-uitdaging voor deze heren, die allebei niet meer de jongste maar beslist nog altijd fief en topfit zijn!

De mannen volgen een eigen route vanuit Roosendaal via België richting Frankrijk. In Frankrijk volgen ze de “Langs Oude Wegen route (1 en 2)” richting Spanje. Na het passeren van de Spaanse grens volgen ze de “Sint Jacobsroute (deel 3)” richting hun bestemming Santiago de Compostela. De dag-etappes zullen ongeveer 70 tot 80 kilometer lang zijn en Henk en Cor denken tussen de vijf en zes weken onderweg te zijn… 😛 😛 😛

 

Wie deze twee krasse heren zijn en wat hen drijft om deze uitdaging aan te gaan, kun je hier lezen. Hun wens was om de tocht niet alleen een sportieve uitdaging te laten zijn, maar er ook een goed doel aan te verbinden. Wij zijn enorm vereerd dat deze twee toppers hebben besloten om Team Bart en Tijn als goed doel aan hun tocht te verbinden. Samen vragen we meer aandacht voor Stofwisselingsziekten en helpen mee om onderzoeken naar oorzaken en behandelingen mogelijk te maken.

We hebben bedacht om de kilometers die Henk en Cor gaan fietsen te laten sponsoren. Iedereen die Henk en Cor als ‘kilometerduwer’ een motivatie-boost wil geven en hun goede doel wil steunen, kan kilometers adopteren die zij dan uiteraard gaan fietsen (wel zullen moeten fietsen 🙂 ). Dat kan eenvoudig door onderstaande QR-code te scannen met jouw smartphone of op de betaal-link te klikken. Je komt dan in jouw eigen bankomgeving terecht, waarin jij zelf bepaalt met hoeveel euro’s jij de mannen vooruit duwt!

Betaal-link via jouw eigen bankomgeving:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qMblsso7S66vA9UUJDjQhw

De gesponsorde gelden voor deze actie worden door Pierre (‘de centenvent’ van Team Bart en Tijn) en zijn Anja verzameld. Als je privé of zakelijk een donatie wil doen aan de achterliggende ANBI-stichting Ride4Kids, kan dat ook. Neemt u dan even contact op met webmaster@bartentijn.nl of bel of app met 0 6 -1 8 6 0 7 2 4 5. Wij zorgen dan dat u van uw donatie een ontvangstbevestiging ontvangt. Geef jij samen met ons Henk en Cor een steuntje in de rug❓


Op onze website en Facebookpagina gaan wij de prestaties van de mannen en de stand van de gesponsorde kilometers met jullie delen! Ook zullen zowel Henk als Cor via Polarsteps hun eigen verslag doen van dit avontuur. Zo kunnen wij op afstand meelezen hoe het gaat en genieten van mooie foto’s die ze ongetwijfeld met ons gaan delen.

Op 22 mei om 08:30 beginnen Cor en Henk vanaf Huis ten Halve aan de Kruisstraat 60 in Roosendaal aan hun epische tocht. Iedereen die wil is van harte welkom om hen daar uit te komen zwaaien

Alvast onwijs veel succes met de voorbereidingen mannen ‼️‼️‼️

Er kan niet meer gereageerd worden