Het is echt hartverwarmend om te zien dat stofwisselingsziekten, onderzoeken naar oorzaken en behandelingen meer en meer aandacht krijgt. Het is ook nodig, want elk jaar krijgen nog steeds steeds ruim 800 kinderen de diagnoses stofwisselingsziekte.

We kunnen hier samen iets aan doen! Door alle terechte aandacht die er de afgelopen jaren voor het minstens even erge kinderkanker is geweest, kunnen we inmiddels meer dan 80% van die kinderen genezen. Een mooi resultaat en we moeten niet eerder opgeven tot we al die kinderen kunnen helpen, maar wensen dat ook voor alle kinderen wiens levens worden verwoest door stofwisselingsziekten.

Eerder plaatsten wij het plan van Henk en Cor die vanaf 22 mei te gaan fietsen naar Santiago de Compostela en stofwisselingsziekten als goed doel aan hun avontuur verbinden. Kees Raats uit Roosendaal en zijn fietsmaat Martin Drost uit Gorredijk bedachten al eerder om in 4 (!) etappes van de Sint Janskerk in ‘s-Hertogenbosch naar de Champs-Élysées in Parijs te fietsen. Kees en Martin gaan dit van 30 mei t/m 2 juni doen en ook zij kozen stofwisselingsziekten als goed doel om aan hun uitdaging te verbinden. Wauw mannen, ook hier worden we stil van en zijn jullie enorm dankbaar!

Martin en Kees:
“Alle kleine beetjes helpen om deze ziekte de wereld uit te helpen. Daarom vragen wij jullie om ons te sponsoren voor deze uitdaging. Het gesponsorde klein of wel groot, kan gestort worden op rekening van

C. Raats NL 59 RABO 0144336545 onder vermelding van “Bart en Tijn”

Ook dit avontuur is te volgen Polarsteps! Als u leuk vindt dit avontuur te volgen, kunt u binnen Polarsteps zoeken op Kees Raats (uit Roosendaal) en een volgverzoek doen bij Kees. 

Alvast iedereen bedankt voor de support!”


Er kan niet meer gereageerd worden