Op 3 september 2023 vieren we een feestje en trakteren!

Een feest omdat 15 jaar geleden Zorg- en logeerhuis De Regenboog is opgericht. Veel mensen zijn hier al liefdevol verzorgd en wij hopen dat wij dit nog heel lang te mogen blijven doen.

 


MAARTEN PEETERS
singer songwriter, die mooie teksten schreef voor onder andere Liesbeth List en Rob de Nijs, zal voor ons komen zingen. Hij zal ons meenemen in en laten genieten van zijn mooie repertoire. Maarten zal als one man band deze middag nummers spelen uit het wereldrepertoire van onder andere The Beatles, Crosby Stills and Nash, Sting, The Eagles en nog veel meer! Ook zal Marly-Rose haar prachtige nummers voor ons zingen en zal ze begeleid worden door Edwin op piano.

Dit alles om het geweldige doel te steunen waardoor onderzoek naar stofwisselingsziekten mogelijk is: Ride4Kids Team Bart en Tijn. Een groep mensen fietsen en lopen in de Pyreneeën, waaronder de ouders van Bart en Tijn en de mooie mensen om hun heen.

Wij hopen heel veel mensen te mogen verwelkomen om dit mooie doel te steunen. Wij wensen geen cadeaus maar een grote opbrengst om deze geweldige mensen met een groot bedrag op pad te sturen naar de Pyreneeën. Meld je nu al aan om er zeker van te zijn dat je erbij kunt zijn. U bent welkom van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Kinderen mogen natuurlijk gratis komen feesten. Van de andere feestgasten vragen we om een toegangskaartje te kopen, waarvan de opbrengst volledig aan Ride4Kids zal worden geschonken. Aanmelden doe je door een toegangsbewijs te kopen en je aan te melden via 06-50268829.

Toegangsbewijs € 20,= per persoon. Rekeningnummer NL78 ABNA 0122882830 t.a.v. Zorg en logeerhuis De Regenboog onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Een 15-jarig bestaan kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. We hopen op heel veel aanmeldingen en gezelligheid!

STEUN RIDE4KIDS TEAM BART & TIJN

 

Geef een reactie

Nog geen reacties