My heading is awesome

4e Bart en Tijn Walk en Ride – 24 maart 2024

Wat leuk dat je mee wil doen met onze 4e Bart en Tijn Ride op 24 maart 2024!

Om je in te schrijven vragen we je onderstaand formulier in te vullen en aan ons in te sturen. Als wij jouw formulier binnenkrijgen, ontvang je op het door jou opgegeven mailadres een reactie, waarin we de door jou ingevulde gegevens bevestigen. Ontvang je geen mail, controleer dan even of de mail niet in de folder met reclame of spam terecht is gekomen, dit wil bij hotmail- en live-mailadressen nog wel eens gebeuren 🙂

In ons antwoord vind je ook de informatie om jouw donatie voor de goede doelen Stofwisselkracht en Ride4Kids aan ons over te maken. We vragen een donatie van € 12,50 per deelnemer van 10 jaar en ouder. Het grootste deel gaat uiteraard naar de goede doelen, maar we zorgen er ook voor dat je onderweg een natje en een droogje krijgt en bij de finish koffie, fris, biertje of soep.

Na ontvangst van jouw donatie is jouw inschrijving compleet en zullen we je meenemen in alle verdere communicatie die we aan deelnemers gaan sturen. Wij vinden het tof dat je erbij bent en gaan er alles aan doen om er voor iedereen weer een mooie, leuke, sportieve en vooral gezellige dag van te maken!

Dankjewel

Team Bart en Tijn

Inschrijven