default_mobilelogo

Bart & Tijn Ride

In samenwerking met Wattcycling+ hebben we het plan opgepakt om een leuke Corona-proof toertocht te organiseren. Veel fietsers hopen net als wij op betere tijden later dit jaar en dat er dan ook weer toertochten en evenementen door kunnen gaan. In een groep trainen zat er het afgelopen jaar vrijwel niet in en veel toertochten en evenementen die in 2020 afgelast werden, worden nog niet opnieuw gepland omdat de organisatoren willen wachten op verdere versoepelingen.


Foto: Steven Neele

Om toch Corona-proof te trainen voor bijvoorbeeld de Stofwisseltour organiseert Team Bart & Tijn in samenwerking met Wattcycling Roosendaal de Bart & Tijn Ride op zondag 21 maart 2021. We zetten voor die dag vanuit een startlocatie in Roosendaal vier routes uit van 50, 80 en ongeveer 100 kilometer richting het mooie Zeeland over de weg en een MTB-route. Daar
maken we GPX-routes van die we aan de deelnemers ter beschikking stellen. 

Deelnemers schrijven vooraf in en betalen (vooraf) € 10,= inschrijfgeld/donatie. Vergunning technisch zijn we gebonden aan maximaal 250 deelnemers, dag-inschrijving is daarom niet mogelijk. Na ontvangst van je donatie ontvang je van ons een bevestiging en wat later meer detailinformatie over de dag en de de GPX-routes. Er kan vertrokken worden tussen 08:00 uur en 10:00 uur en we plannen ongeveer halverwege de routes een punt waar je even uit kunt blazen, een bak koffie en wat lekkers kunt nuttigen. De finish-locatie ligt weer in Roosendaal en afhankelijk van de dan geldende maatregelen kan er nog Corona-proof na-geborreld worden. 

Belangrijk: Deelnemers rijden de routes op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van het naleven van de verkeersregels en de dan geldende Corona-maatregelen.

Sponsoren die ons helpen om deze actie  mogelijk te maken en waar wij hen enorm dankbaar voor zijn:
Deelnemen

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Vermeld in je mail de namen van de deelnemers, de afstand die jij/jullie willen gaan rijden en voor elke deelnemer een noodnummer (hopen we niet nodig te hebben) voor die dag. Je krijgt een ontvangstbevestiging met daarin informatie hoe je jouw donaties over kunt maken. Na ontvangst van de donaties van de deelnemers is de inschrijving compleet. Extra doneren mag uiteraard altijd en komt net als de opbrengst van deze actie voor 50% ten goede aan de strijd tegen stofwisselingsziekten en 50% gaat via ColSensation naar KWF. 

Heb je nog vragen, kun je ons altijd even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.
Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.


Op naar een mooie en succesvolle eerste Bart en Tijn Ride!
Sponsoren en vrienden van Bart & Tijn:

 

Ook sponsor van Team Bart & Tijn worden? Neem even contact met ons op wink