My heading is awesome

Bart en Tijn Pleziertjes

 Onze vorige Bart en Tijn Pleziertjes was een groot succes: Heel Nederland werd overspoeld met leuke gedichtjes van Papierpleziertjes met een leuk poppetje of armbandje van YF Handgemaakte Sieraden en wij konden dankzij jullie allemaal via Team Bart en Tijn een mooi bedrag overmaken om de strijd tegen stofwisselingsziekten te steunen.

Na twee jaar leek het ons mooi om deze actie nog een keer te doen: Femke en Yvonne hoefden daar niet lang over na te denken en ook drukkerij Altorffer sprong weer voor ons in de bres om het drukwerk weer perfect vorm te geven en te drukken. Hulde aan deze sponsoren, jullie maken dit allemaal mogelijk!

We hebben dus zo vlak voor de aanstormende feestdagen opnieuw vier Bart en Tijn Pleziertjes met een leuk hebbedingetje, waar je altijd iemand blij mee kunt maken. De gehele opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Stofwisselkracht en Ride4Kids, die onderzoeken naar oorzaken en behandelingen van stofwisselingsziekten -waar ook Bart en Tijn aan lijden- mogelijk maken.

We hebben de volgende gedichtjes laten drukken:

A.     Pluk de dag 

B.     Het mooiste kadootje 

C.     Zoek mooie avonturen 

D.     Sprankel bedank bemin 

Wat zijn ze weer leuk en mooi geworden hè!

De gedichtjes zijn los bestelbaar voor € 5,= per stuk en koop je ze alle vier als set dan betaal je slechts € 15,00. In een straal van ongeveer 20 kilometer vanaf Roosendaal bezorgen we ze snel aan huis. Daarbuiten vragen we in overleg een kleine bijdrage in de verzendkosten (denk aan 1 -2 postzegels).

Bestellen kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen en in te sturen. Als reactie op uw email ontvangt u van ons een bevestiging op het opgegeven mailadres (komt die niet, check even uw SPAM- of reclamefolder) met daarin de mogelijkheden hoe u de betaling van uw bestelling kunt voldoen. Na ontvangst van uw betaling gaan wij aan de slag om de gedichtjes zo snel mogelijk te bezorgen of te versturen!

Namens heel Team Bart en Tijn iedereen onwijs bedankt voor jullie steun afgelopen jaar en uiteraard alvast een hele mooie decembermaand, fijne feestdagen en een mooi, goed, gezellig, liefdevol en succesvol 2023!

Zijn er nog vragen of opmerkingen, kunt u altijd via deze link contact met ons opnemen. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk een antwoord te geven!